Tgrt Haber

Sokak ortasında dehşet! Önce eşine, sonra kendini vurdu

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Kasım 2022 11:33 - Güncelleme : 17 Kasım 2022 11:51
Sokak ortasında dehşet! Önce eşine, sonra kendini vurdu

Kadına şiddetin, cinayetin son bulmadığı günlerde dehşet verici bir olayda Manisa’da yaşandı. Cani koca boşanma aşamasındaki eşini pompalı tüfekle vurduktan sonra aynı tüfekle kendini vurdu.

Manisa’nın Şehzadeler​ ilçesinde meydana gelen olayda, Ali A. (40), pompalı tüfekle takip ettiği boşanma​ aşamasındaki eşi Hülya A.’yı vurdu.

KANLAR İÇERİSİNDE YERE YIĞILDI

Göğsüne saçmaların isabet ettiği kadın kanlar içerisinde yere yığılırken Hülya A.’yı vuran Ali A., aynı tüfekle kendini boyun bölgesinden vurdu.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ağır Hülya A. ve Ali A. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan olayın ardından yaşananlar vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde göğsünden vurulan kadının kanlar içerisinde yerde yattığı ve Ali A.’nın da kadının yanında dizlerinin üzerinde çökmüş vaziyette olduğu görülüyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...