Tgrt Haber

Sokak ortasında kadına şiddet! Yardım çığlıkları yürekleri dağladı: Ne olur yapma!

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Ocak 2023 10:02 - Güncelleme : 25 Ocak 2023 10:30

İstanbul'da bir eğlence mekanının otoparkında genç bir kadın, bir adam tarafından darp edildi. Tekme ve tokatların hedefi olan kadının, "Ne olur yapma" diye bağırması yürekleri dağladı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi

İstanbulBeylikdüzü​'nde bulunan bir eğlence mekanını otoparkında gece saatlerinde yaşanan olayda, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bir adam ile kadın arasında tartışma​ çıktı. Çıkan tartışmanın ardından adam, yere oturan kadına şiddet​ uygulamaya başladı. Tekme ve tokatların hedefi olan kadının, "Ne olur yapma" diye bağırması ise yürekleri dağladı. Araya girmeye çalışan diğer kişilere rağmen, kadına şiddet uygulamaya devam eden adam, bir süre sonra sakinleşti.

KADIN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Kadının adamdan şikayetçi olmadığı öğrenilirken yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kadının yerde sürüklenmesi adamın tokat atması ve yanlarında bulunan diğer adamın durumu engellemeye çalışması yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...