Tgrt Haber

Sokak ortasında vahşet! Eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü

31 Ağustos 2023 21:02 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 21:22

Bursa bir adam, araç içerisinde anlaşmazlık yaşadığı eşini bıçaklayarak öldürdü. Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan şüpheli, ifadesinde pişmanlık duyduğunu belirtirken, başka bir vatandaş ise "Pişman olacaktın madem neden yaptın?" şeklinde tepkisini dile getirdi.

Bursa​'nın Nilüfer​ ilçesi Mudanya Yolu Caddesi'nde meydana gelen olayda, Bursa şehir merkezi istikametine giden H.K. (55), aralarında problem olduğu öne sürülen eşi Leyla K. (45) ile otomobil içinde ilerlerken tartışmaya başladı. 

ÜÇ YERİNDEN BIÇAKLADI 

Bir süre sonra kavgaya dönüşen tartışmada araçtan inen Leyla K., hızla koşmaya başladı. Gözü dönen H.K. da bıçakla araçtan inerek yol kenarında koşarak yakladığı eşini 3 yerinden bıçakladı. 

Çevredeki vatandaşların yardımıyla polis tarafından etkisiz hale getirilen cani koca gözaltına alındı. 

Sokak ortasında vahşet! Eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Eşini öldüren H.K. pişman olduğunu söylerken bölgedeki görgü tanıkları, "Pişman olacaktın neden yaptın" diye tepki gösterdi. 

 

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...