Tgrt Haber

Sokak sokak gezip babasını sordu! 'En azından bir mezarı olsun'

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Ağustos 2024 12:00 - Güncelleme : 13 Ağustos 2024 12:06
Sokak sokak gezip babasını sordu! 'En azından bir mezarı olsun'

Adana'da kaybolan alzaymır hastası babasını arayan kadın her yere el ilanı yapıştırdı. El ilanlarıyla her gördüğü kişiye "Babamı gördünüz mü" soran kadın babasının bir mezarı olsun istiyor.

Adana​'nın Seyhan​ ilçesinde yaşayan 4 çocuk babası Celal Güner (70) 24 gün önce ablası Elif Tüylü'nün (75) yanına gitmek için evden çıktı ve bir daha dönmedi.

Bir süre sonra abla Tüylü, kardeşinin eşi Sevgi'yi (67) arayarak, 'Celal halen gelmedi' dedi. Bunun üzerine telaşa kapılan Sevgi Güner, çocuklarına haber edip eşini aramaya çıktı.

Sokak sokak gezip babasını sordu! 'En azından bir mezarı olsun' - 1. Resim

GÜNLERDİR ARANIYOR

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen Güner ailesi, babalarını bir türlü bulamayınca durumu polise bildirdi. Eve gelen ekipler de mahalledeki güvenlik kamerası görüntülerini izleyip, alzaymır hastası Celal Güner'i aramaya başladı. 24 gündür babalarını bulamayan aile, adeta çalmadık kapı bırakmadı.

Sokak sokak gezip babasını sordu! 'En azından bir mezarı olsun' - 2. Resim

'BABAMI GÖRDÜNÜZ MÜ'

Dün el ilanı bastıran Celal Güner'in kızı Seycan Aşık, İnönü Parkı ve Çakmak Caddesi gibi yoğun yerlerde her gördüğü kişiye 'Babamı gördünüz mü' diyerek sordu. Babasından bir iz arayan kadın, babasının fotoğrafını da insanların görebileceği noktalara yapıştırdı.

Sokak sokak gezip babasını sordu! 'En azından bir mezarı olsun' - 3. Resim

İhlas Haber Ajansı'na konuşan Seycan Aşık, 20 Temmuz'dan bu yana babasını aradığını söyledi.

Sokak sokak gezip babasını sordu! 'En azından bir mezarı olsun' - 4. Resim

Aşık, "Benim babamın hiçbir mal varlığı yok, mülkü yok, emekli maaşı yok. Ben babamı canım, ciğerim olduğu için arıyorum. Babam benim her şeyim. Babamı istiyorum, başka bir şey istemiyorum. Allah rızası için bir gören duyan varsa, bana haber versin" ifadelerini kullandı.

Sokak sokak gezip babasını sordu! 'En azından bir mezarı olsun' - 5. Resim

"EN AZINDAN MEZARI OLSUN"

Seycan Aşık, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Ben şeker hastasıyım. 22 gün önce hastane bana yatış verdi ama yatmadım. Babamı arıyorum, onun el ilanlarını kendim çıkarıp her yere asıyorum. Eğer öldüyse de bir mezarı olsun başında bir dua edeyim, Kur'an-ı Kerim okuyayım. Babam bunu hak ediyor. Babamı gören beni arasın."

Sokak sokak gezip babasını sordu! 'En azından bir mezarı olsun' - 6. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...