Tgrt Haber

Sokakta dehşet anları! Karaman'da yaşlı adamların bıçaklı ve silahlı kavgası: Sigarasını yaktı, yaralının başında polisi bekledi

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Eylül 2022 09:55 - Güncelleme : 04 Eylül 2022 12:29

Karaman'da küfretme meselesi yüzünden husumetli olduğu iddia edilen iki yaşlı adam arasında çıkan tartışma bıçaklı ve silahlı kavgaya dönüştü. Çarşıda karşılaşan ve birbirlerine bıçak ve silahla saldıran Zekeriya K. (67) ile Hayrettin A. (58) yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaşanan dehşet anları çevredeki güvenlik kameralarına anbean yansırken Zekeriya A.'yı silahla vuran Hayrettin A.'nın rahat tavırları dikkat çekti.

Karaman​ Fenari mahallesi 293 Sokak’ta yaşanan korkunç olayda iki yaşlı adam cadde ortasında birbirine silah ve bıçakla saldırdı. Husumetli iki adam arasındaki silahlı, bıçaklı kavganın dehşete düşüren görüntüleri ortaya çıktı.

İddiaya göre, aynı köyden oldukları öğrenilen ve aralarında küfretme meselesi yüzünden husumet bulunan Zekeriya K. ile Hayrettin A., çarşıda karşılaşarak tartışmaya başladı. Her iki kişi arasında yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmemesi için tanıdıkları araya girerek tarafları ayırdığı ortaya çıktı.

SOKAKTA KARŞILAŞTILAR

Dün sabah meydana gelen olayın yaşandığı sokak üzerindeki evine kaldırımdan yürüyerek gitmekte olan Hayrettin A., cadde üzerinde yürüyen husumetlisi Zekeriya K. ile karşılaştı. İkili arasında tartışma çıkarken Zekeriya K., belinden çıkardığı bıçakla Hayrettin A.'ya saldırdı. O sırada geri geri kaçmaya çalışan Hayrettin A. ise park halindeki otomobile çarparak yere düştü. Zekeriya K., yere düşen Hayrettin A’ya elindeki bıçağı saplamaya başladı. Hayrettin A. da elindeki tabancayla Zekeriya K’ye bir el ateş ederek göğüs bölgesinden vurdu. Göğsünden vurulan Zekeriya K., yere yığıldı.

SİGARA İÇTİ YOLUNA DEVAM ETTİ

Yerdeki Zekeriya K’nin başına gelen Hayrettin A., yaşlı adamın önce ayağına sonra da göğsüne birer el daha ateş etti. Silahını beline koyan Hayrettin A., daha sonra yere düşen sigara paketinden çıkardığı sigarayı yakarak yaralının başında içmeye başladı. Bacağı, kolu ve karın bölgesinde bıçak yarası olan Hayrettin A., evinin önüne giderek polisi beklemeye başladı.

Sokakta dehşet anları! Karaman'da yaşlı adamların bıçaklı ve silahlı kavgası: Sigarasını yaktı, yaralının başında polisi bekledi

SİLAHLA VURULAN KİŞİNİN DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı her iki şahıs da olay yerine gelen ambulanslarla kaldırıldıkları Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Göğsüne ve bacağına isabet eden 3 kurşunla yaralanan Zekeriya K’nin sağlık durumunun halen ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Hayrettin A’nın ise tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edilerek gözaltına alındığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...