Tgrt Haber

Soluk borusuna kiraz kaçan çocuk hayatını kaybetti

Editör: Anday Celayir / Kaynak: Anadolu Ajansı
20 Haziran 2022 17:00 - Güncelleme : 20 Haziran 2022 17:02
Şahin'in cenazesi, dün öğle namazını müteakip kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Sultanbeyli'de yediği kiraz soluk borusuna kaçan 8 yaşındaki çocuk fenalaştı. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan çocuk, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Şahin'in cenazesi, dün öğle namazını müteakip kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Sultanbeyli​'de soluk borusuna kiraz​ kaçan 8 yaşındaki çocuk​, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

BABASINDAN YARDIM İSTEDİ

Muhammed Taha Şahin, 17 Haziran Cuma günü kardeşinin doğum gününü kutlamak için bir araya geldiği arkadaşlarıyla evlerinin bahçesinde oyun oynadı.

Oyun oynadıktan sonra masadaki meyve tabağından kiraz alıp yiyen çocuk, meyvenin soluk borusuna kaçması sonucu bir süre sonra fenalaştı ve koşarak babasından yardım istedi.

ÇOCUK KURTARILAMADI

Oğlunun nefes alamadığını gören babası, Şahin'i otomobiliyle hastaneye götürdü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan çocuk, hayatını kaybetti.

CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Muhammed Taha Şahin'in cenazesinin, dün öğle namazını müteakip Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Camisi'nde kılınan namazın ardından Pendik Osmangazi Mezarlığı'nda toprağa verildiği öğrenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...