Tgrt Haber

Son dakika! Soma’da maden ocağında göçük: 1 ölü, 3 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 May 2023 22:20 - Güncelleme : 10 May 2023 00:51

Manisa’nın Soma ilçesinde bulunan bir maden ocağında göçük meydana geldi. Toprak altında kalan 1 işçi hayatını kaybetti 3 işçi de yaralandı.

Manisa​'nın Soma​ ilçesinde bulunan bir yer üstü maden ocağında akşam saatlerinde göçük meydana geldi. Göçükte 4 işçi​ toprak altında kaldı. Olayın ardından hemen ekiplere ihbar edildi.

4 İŞÇİ TOPRAK ALTINDA KALDI

Toprak altında kalan işçilerden 3’ü diğer işçiler ve iş makineleri yardımıyla çıkarılırken, 1’i de itfaiye ekiplerince çıkarılarak Soma Devlet Hastanesine sevk edildi.

ACI HABER GELDİ

Hastanede tedavi altına alınan işçilerden biri hayatını kaybederken 3 işçinin tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Öte yandan Manisa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz Soma ilçesi Sarıkaya Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir yer üstü maden ocağında saat 21:00 civarında heyelan meydana gelmiştir. Heyelan sebebiyle meydana gelen göçükte 1 maden işçimiz hayatını kaybetmiştir. Göçük altından yaralı olarak çıkarılan 3 maden işçimizin de hastaneye sevki sağlanmış olup, sağlık durumları hastanede takip edilmektedir." ifadelerine yer verildi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...