Tgrt Haber

Son dakika! 10 ilde FETÖ'ye kıskaç! 32 zanlı gözaltında

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Ocak 2024 08:30 - Güncelleme : 17 Ocak 2024 09:21

Son dakika haberi... 10 İlde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı gerçekleştirilen “Kıskaç-4” operasyonunda 32 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 İlde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak "Kıskaç-4 Operasyonu" gerçekleştirildiğini duyurdu. Operasyonlanda 32 şüphelinin  yakalanarak gözaltına alındığı bilgisini verdi.

GRUPLAR HALİNDE YAŞIYORLAR

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüklerince 10 ilde operasyon gerçekleştirildiğini belirten Yerlikaya, haklarında soruşturma yürütülen FETÖ mensuplarının gözaltına alınmamak ya da tutuklanmamak için örgüte yardım eden kişilerin adlarına ev kiraladıklarını ve bu "gaybubet evlerinde" deşifre olmamak amacıyla gruplar halinde ikamet ettiklerinin tespit edildiğini vurguladı.

fetö operasyonu

ASKERİ MAHREM YAPILANMA HEDEFTE

Operasyonlarda 2 ev sahibi ile aranan 4 FETÖ üyesi şüphelinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonla yakalandığını anlatan Yerlikaya, örgütün sözde "askeri mahrem yapılanması" içerisinde faaliyette bulunan, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları tespit edilenlere yönelik, Konya merkezli Ankara, İstanbul, Bursa, Antalya, Ordu, Balıkesir, Tokat ve Afyonkarahisar olmak üzere 9 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 11 şüphelinin yakalandığı bilgisini verdi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...