Tgrt Haber

Son Dakika! 142 Türk vatandaşı daha Gazze'den tahliye edildi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
03 Aralık 2023 11:22 - Güncelleme : 03 Aralık 2023 14:14
Fotoğraf: Arşiv

Dışişleri Bakanlığı, 142 Türk vatandaşı ve aile yakınının daha dün gece Gazze’den Mısır’a geçiş yaptığını duyurdu. Vatandaşların bugün Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

Fotoğraf: Arşiv

Dışişleri Bakanlığı​, 142 Türk vatandaşının ve aile yakınının daha Gazze’den Mısır’a geçiş yaptığını açıkladı. Gazze’den Türk vatandaşlarının tahliyesi dün itibariyle tekrar başladı.

Dışişleri Bakanlığı sözcüsünden yapılan açıklamaya göre,  142 Türk vatandaşı​ ve aile yakını daha dün gece Gazze’den Mısır’a geçiş yaptı. Vatandaşların bugün Türkiye​'ye gelmesi öngörülüyor.

BAKAN URAOĞLU DUYURMUŞTU

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, daha önce yaptığı açıklamada gerek duyulması halinde İsrail ve Filistin'deki Türk vatandaşların tahliyesine ilişkin denizden, havadan her türlü operasyonu yapmayla ilgili hazırlıkları olduğunu belirtmişti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...