Tgrt Haber

Son dakika! 31 kentte Narkogüç operasyonu: 208 şüpheli yakalandı

18 Ekim 2023 14:44 - Güncelleme : 18 Ekim 2023 15:03

Son dakika haberi: Zehir tacirlerine yönelik 31 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Narkogüç” operasyonunda 208 şüpheli yakalanarak, gözaltına alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik​ Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinasyonunda İl Emniyet Müdürlüklerince; Aydın, İstanbul, Malatya, Bitlis, Ankara, Samsun, Adana, Gaziantep, Antalya, İzmir, Şanlıurfa, Kırklareli, Sakarya, Tekirdağ, Hatay, Osmaniye, Balıkesir, Düzce, Niğde, Yalova, Muğla, Elazığ, Ordu, Bilecik, Karaman, Denizli, Kırşehir, Sinop, Zonguldak, Diyarbakır ve Çankırı’da zehir tacirleriyle uyuşturucu madde suçlarından aranan şahıslara yönelik operasyon​ düzenlendi.  Eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda zehir tacirlerine büyük darbe vuruldu.

Düzenlenen operasyonlara, 315 ekip, 944 personel, 2 hava aracı ve 35 narkotik dedektör köpek katıldı. 247,5 kg skank, 6,5 kg esrar, muhtelif miktarda eroin, bonzai, metamfetamin ve uyuşturucu hap, 15 tabanca, 13 tüfek ve nakit para ele geçirildi.

Uyuşturucu tacirlerine büyük darbe vuruldu.

BAKAN YERLİKAYA'DAN KARARLILIK MESAJI

Sosyal medya hesabından operasyonla ilgili bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Zehir tacirlerine hayatı zehir edeceğiz.” dedi. Yerlikaya, "Operasyonu gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Uyuşturucu satıcılarının başta gençlerimiz olmak üzere toplumumuzu zehirlemelerine izin vermeyeceğiz. Uyuşturucu ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecek." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1714605953079824649

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...