Tgrt Haber

Son dakika! 4 terörist teslim oldu, sayı Ocak'tan itibaren 47 oldu

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
21 Haziran 2022 18:42 - Güncelleme : 21 Haziran 2022 19:25
Teslim olan örgüt mensubu sayısı 47'ye yükseldi

Son dakika haberi: Terör örgütü PKK'da çözülmeler sürüyor. 3 terörist daha ikna yoluyla teslim oldu.

Teslim olan örgüt mensubu sayısı 47'ye yükseldi

Mehmetçik Pençe ve Eren operasyonlarıyla sınır içi ve sınır dışında teröristlere nefes aldırmıyor. Terör örgütü üyeleri sıkıştığı mağaralarda kaçacak delik arıyor. İçişleri Bakanlığı​, terör örgütü PKK’da çözülmenin devam ettiğini belirterek 4 örgüt mensubunun daha ikna yoluyla teslim olduğunu duyurdu.

SAYI 47 OLDU

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma​ Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK​ terör örgütünden kaçan 4 terör örgütü mensubu güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan örgüt mensuplarının 2013 ve 2015 yıllarında terör örgütüne katıldıkları Suriye ve Irak'ta faaliyet yürüttükleri tespit edildi. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; bugün teslim olan 4 örgüt mensubuyla birlikte 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren ise teslim olan örgüt mensubu sayısı 47'ye yükseldi” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...