Tgrt Haber

Son Dakika: Adana Kozan da deprem oldu

10 Şubat 2017 19:46
Son Dakika: Adana Kozan da deprem oldu

Son Dakika bir deprem daha oldu. Bu kez deprem Adana'da gerçekleşti. Adana'nın Kozan ilçesinde, bugün saat 19:15 sularında, 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika gelişmesi yaşanıyor. Çanakkale depremleri sonrası şimdi de Adana'da deprem oldu. Adana’da merkezüssü Kozan ilçesine bağlı Kızıllar beldesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 19:15 sularında, meydana gelen 4.0 büyüklüğünde depremde can ve mal kaybı yaşanamadı.

Adana’nın Kozan ilçesinde, bugün saat 19:15 sularında, 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kozan'daki deprem çevre il ve ilçelerden de hissedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, merkez üssü olan Kozan'ın Kızıllar beldesinde bugün saat 19.15'te deprem meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğinde olan 4.0 büyüklüğündeki deprem, bölge halkını korkuttu. İlk belirlemelere göre, deprem can ve mal kaybına yol açmadı.

Günlerdir sallanan Çannakkale ayvancık'ın ardından Ağrı'da bu gün 4.5 şiddetinde depremle sallanmıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...