Tgrt Haber

Son dakika! Adana'da büyük yangın! 7saatte kontrol edildi, 18 iş yerine sıçradı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber, AA
07 Ağustos 2023 07:58 - Güncelleme : 07 Ağustos 2023 13:10

Son dakika haberi... Adana'da bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, önce karşısındaki kozmetik fabrikasına ardından toplamda 18 iş yerine daha sıçradı. Ekipler 7 saat sonunda yangını kontrol altına aldı.

Adana​ güne büyük bir yangınla uyandı. Bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan henüz sebebi bilinmeyen yangın​, karşısında bulunan kozmetik fabrikasına sıçradı. 

Yangın, saat 06.00 sıralarında merkez Seyhan​ ilçesi Sarıhamzalı Mahallesi'nde yer alan sanayi sitesindeki geri dönüşüm fabrikasında çıktı. Tesisi kısa sürede saran alevler, çok geçmeden karşı taraftaki kozmetik fabrikasına da sirayet etti.

HUMMALI ÇALIŞMA SÜRÜYOR

Adana'da geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Firma yetkililerinin ihbarı üzerine yangın yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, çok sayıda tanker ve arazöz ile karadan ve havadan yangına müdahale ederken, toplamda 18 iş yerine daha sıçrayan yangın 7 saat sonra kontrol altına alındı.

Kaynak: TGRT Haber, AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...