Tgrt Haber

Son dakika | Adana'da korkunç olay! Mezarlığı ziyaret eden 3 kadın öldürüldü

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
21 Ekim 2024 17:48 - Güncelleme : 21 Ekim 2024 19:34

Son dakika haberi: Adana'da yaşanan korkunç olayda Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı'nı ziyaret eden 3 kadın silahlı saldırı sonucunda öldürüldü. Öldürülen kadınların anne ve ikiz kızları olduğu ve dünürleri tarafından öldürüldüğü bildirildi.

Son dakika haberine göre, Adana'nın Sarıçam ilçesinde mezarlık ziyaret eden 3 kadın öldürüldü. Buruk Mezarlığı'nı ziyarete giden kadınlar bankta otururken silahlı saldırıya uğradı. 3 kadının anne ve iki kızı olduğu öğrenildi. Kadınların dünürleri tarafından öldürüldüğü belirtildi.

KADINLARI ÖLDÜRDÜ, OLAY YERİNDEN KAÇTI!

Çevredeki vatandaşların durumu görmesi üzerine sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Silahlı saldırgan olay yerinden uzaklaştı.

Son dakika | Adana'da korkunç olay! Mezarlığı ziyaret eden 3 kadın öldürüldü - 1. Resim


Olay yerinde gelen sağlık ekipleri 3 kadının da hayatını kaybettiğini belirledi. Saldırganın anne ve iki kızını, oğlunu intihara sürüklediklerini iddia ederek öldürdüğü öne sürüldü. Emniyet ekipleri silahlı saldırganı bulmak için harekete geçti. 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Selin21 Ekim 2024 19:02

Allah'a emanet yaşıyoruz

Sonraki Haber Yükleniyor...