Tgrt Haber

Türkiye beşik gibi! Peş peşe deprem oldu: Afyonkarahisar ve Alanya sallandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
20 Şubat 2024 16:43 - Güncelleme : 20 Şubat 2024 17:43
Türkiye beşik gibi! Peş peşe deprem oldu: Afyonkarahisar ve Alanya sallandı

Son dakika haberi.. Afyonkarahisar'ın Çobanlar ilçesinde ve Antalya'nın Alanya ilçesinde peş peşe depremler meydana geldi. Çobanlı 3,6 ile sallanırken Alanya ise 3,5 şiddetinde sallandı.

Kahramanmaraş​ depremlerinin ardından Türkiye​'nin herhangi bir noktasında meydana gelen sarsıntılar büyük tedirginliğe neden oluyor. Akşam saatlerinde doğru korkutan depremlerden biri Afyonkarahisar​'ın Çobanlar ilçesinde meydana geldi.

AFAD'ın aktardığı verilere göre; Afyonkarahisar'ın Çobanlar ilçesi 3,6 şiddetinde sallandı. AFAD, depremin yerin 15 km altında meydana geldiğini de aktardı.

ALANYA DA SALLANDI

Afyonkarahisar'da meydana gelen depremden dakikalar sonra Antalya'nın Alanya ilçesi de sallandı. AFAD'ın aktardığı verilere göre; Alanya'da 3,5 büyüklüğünde deprem​ oldu. Deprem yerin 36 km altında meydana geldi.

İŞTE SON DEPREMLER...

AFAD ve Kandilli tarafından yayımlanan listede İstanbul, Bursa, Yalova, Elazığ, Bolu, Alanya, Afyonkarahisar, Düzce, Muğla, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...