Tgrt Haber

Son dakika | Afyonkarahisar'da korkutan deprem! AFAD ilk verileri açıkladı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: tgrthaber.com.tr, Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
13 Ekim 2024 03:24 - Güncelleme : 13 Ekim 2024 06:02

Son dakika haberine göre, Afyonkarahisar'da gece saatlerinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD depreme ilişkin ilk verileri açıkladı.

Türkiye​'de peş peşe depremler meydana geliyor. Bu kez gece saatlerinde Afyonkarahisar​ sallandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremin büyüklüğünü 4,4 olarak açıkladı.

Merkez üssü kent merkezi olan deprem​ saat 03.14 sularında meydana gelirken, derinliği ise 10.26 kilometre olarak kaydedildi.

GECE YARISI DIŞARI FIRLADILAR

Depreme ilişkin henüz olumsuz bilgiye ulaşılmadı. Kent merkezinde depremi hisseden bazı vatandaşların evlerinden dışarıya çıktıkları görüldü.

Son dakika | Afyonkarahisar'da korkutan deprem! AFAD ilk verileri açıkladı - 1. Resim

Afyonkarahisar Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"112 Acil Çağrı Merkezi'ne şu ana kadar gelen herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Deprem sonrası ilgili tüm kurumlarımız çalışmalarını sürdürmektedir. İl merkezi ve ilçelerde ekiplerimiz taramalara devam etmektedir. Lütfen acil durum hattı olan 112'yi asılsız meşgul etmemeye özen gösterelim. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun."

Son dakika | Afyonkarahisar'da korkutan deprem! AFAD ilk verileri açıkladı - 2. Resim

Son depremler için tıklayın

Kaynak: tgrthaber.com.tr, Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...