Tgrt Haber

Son dakika | Ali Yerlikaya'dan polis katiline giydirilen çöp poşeti için açıklama! Soruşturma açıldığı öne sürüldü

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
23 Eylül 2024 17:55 - Güncelleme : 23 Eylül 2024 19:06

Son dakika: Ümraniye'de polis Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katil zanlısı Yunus Emre Geçti'ye çöp poşeti geçirilmesiyle ilgili soruşturma açıldığı iddiasına yalanlama geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya konuyla ilgili son durumu açıkladı. Öte yandan adliyeye getirilen Geçti yolda tuhaf tuhaf sesler çıkararak deli numarası yaptı. Çıkarıldığı mahkemede tutuklama kararı verildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'ye poşet giydirilerek hayvan toplama aracına bindirilmesine ilişkin olarak çıkan tartışmaya noktayı koydu. Bakan Yerlikaya, çöp poşeti giydirilmesi sebebiyle soruşturma açılmadığını bunun 'alçakça bir yalan" olduğunu söyledi. Geçti için çıkarıldığı mahkemede tutuklama kararı verildi.

Son dakika | Ali Yerlikaya'dan polis katiline giydirilen çöp poşeti için açıklama! Soruşturma açıldığı öne sürüldü - 1. Resim


"SORUŞTURMA AÇILDIĞI ALÇAKÇA BİR YALAN"

Yerlikaya'nın açıklaması şöyle:

"Polis memuru kızımız Şeyda Yılmaz’ı şehit eden saldırganın Emniyetten adliyeye götürülme şekliyle ilgili olarak soruşturma açıldığına dair iddialar alçakça bir yalandır  Bu konuda ne İçişleri Bakanlığımızca, ne Emniyet Genel Müdürlüğümüzce ne de Valiliğimizce herhangi bir soruşturma açılmamıştır  Bu yalan haberleri yayanlar hakkında gerekli adli işlemler başlatılmıştır."

Son dakika | Ali Yerlikaya'dan polis katiline giydirilen çöp poşeti için açıklama! Soruşturma açıldığı öne sürüldü - 1. Resim


ADLİYEYE SEVK EDİLDİ: TUTUKLAMA KARARI ÇIKTI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Yunus Emre Geçti, adliyeye getirildi.  Zanlı, adliyeye Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği aracıyla sevk edilmişti. Mahkemeye çıkarılan Geçti için tutuklama kararı verildi.

Son dakika | Ali Yerlikaya'dan polis katiline giydirilen çöp poşeti için açıklama! Soruşturma açıldığı öne sürüldü - 3. Resim

ÇIĞLIKLAR ATTI DELİ NUMARASI YAPTI 

Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katil zanlısı Geçti götürülürken deli numarası yaparak "Abi siz beni nereye götürüyorsunuz. Ben serbestim bırakın, avukat hanım" diyerek çığlıklar attı.


DEZENFORMASYONLA MÜCADELE MERKEZİNDEN SORUŞTURMA İDDİASINA YALANLAMA

Cumhurbaşkanlığında bağlı DMM'den sosyal medyada yayılan iddiaları yalanlayarak şu açıklamayı yaptı: "Bazı basın yayın organlarında yer alan "Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırgan Yunus Emre Geçti'ye, siyah çöp poşeti giydirilmesine soruşturma açıldı" iddiası doğru değildir. İçişleri Bakanlığı veya Adalet Bakanlığı tarafından katil zanlısı Yunus Emre Geçti'nin adliyeye sevki sürecine ilişkin, görevli kolluk personeline yönelik herhangi bir soruşturma açılmamıştır. Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialara itibar etmeyiniz."

Son dakika | Ali Yerlikaya'dan polis katiline giydirilen çöp poşeti için açıklama! Soruşturma açıldığı öne sürüldü - 4. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...