Tgrt Haber

Son dakika! Ankara'da DEAŞ operasyonu: 13 şahıs yakalandı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
25 Ağustos 2022 09:23 - Güncelleme : 25 Ağustos 2022 10:59

Son dakika haberi: Ankara'da DEAŞ silahlı terör örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda çatışma bölgelerindeki örgüt mensupları ile irtibat halinde oldukları ve bir kısmının geçmiş yıllarda örgüt içerisinde faaliyet gösterdiği değerlendirilen 13 şahıs yakalandı.

Fotoğraf (İHA)

Türkiye terörle mücadelesini en üst seviyede sürdürüyor. Güvenlik güçlerimiz PKK ve YPG gibi terör örgütlerine tek tek darbe indirirken DEAŞ örgütüne de nefes aldırmıyor.

15 ŞAHIS TESPİT EDİLDİ

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlükleri ekipleri, DEAŞ silahlı terör örgütünün çatışma bölgelerindeki mensuplarıyla irtibatlı olan 15 yabancı uyruklu kişiyi tespit etti. Harekete geçen polis ekipleri, gerçekleştirdikleri eş zamanlı operasyonla şüphelilerden 13’ünü yakalayarak gözaltına aldı.

Yakalanan şahısların bir kısmının geçmiş yıllarda örgüt içerisinde faaliyette oldukları öğrenilirken, firari 2 şahsı yakalamaya yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...