Tgrt Haber

Son Dakika! Avcılar'da iş yerinde yangın: Alevler gökyüzünü kapladı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Şubat 2024 20:40 - Güncelleme : 28 Şubat 2024 00:33

Son dakika haberi... Avcılar'ın Ambarlı Mahallesi'nde bir iş yerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

İstanbul​'un Avcılar​ ilçesine bağlı Ambarlı Mahallesi'nde bir iş yerinde bilinmeyen bir nedenle yangın​ çıktı. Yangını söndürmek için itfaiye​ ekiplerinin çalışması sürüyor.

Avcılar Ambarlı Mahallesi’ndeki bir elyaf imalathanesinde, akşam saat 19.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler tarafından yangın söndürme çalışmaları sürerken, dumandan etkilenen 2 kişi ise ambulans ile hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi devam ederken, yangın yeri dron ile havadan görüntülendi.

Öte yandan olay yerine gelerek açıklama yapan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Sebebi konusunda henüz bir bilgimiz yok. Etrafa sıçramasının engellenmiş olduğunu öğrendik. Etrafa yayılma tehlikesi ortadan kalktı. Ciddi bir yangın. İstanbul Büyükşehir Belediyemizin itfaiye ekibinin yoğun çalışması ile kontrol altına alındı. Geçmiş olsun. Büyük bir tehlike atlattık. Edindiğimiz bilgiye göre mahsur kalma durumu yok. İlk etapta 3 kişi varmış, kurtarıldılar. Maddi hasar oluştu” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...