Tgrt Haber

Son dakika! Aydın ve Hatay'da çetelere "kafes" operasyonu! Elebaşları ile birlikte 37 gözaltı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Şubat 2024 08:22 - Güncelleme : 29 Şubat 2024 09:20

Son dakika haberi... Hatay’da elebaşılığını B.Ç. ve M.Ç.’nin, Aydın’da elebaşılığını Hüseyin Avni Demirkol'un yaptığı 2 ayrı Organize Suç Örgütü Çökertildi. Örgüt elebaşlarının da içerisinde bulunduğu 37 şüpheli yakalandı.

Türkiye'ninh suç örgütleriyle mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. İçişleri BakanıAli Yerlikaya​, iki organize suç örgütünün daha çökertildiğini duyurrdu. 

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda operasyon detaylarını paylaştı. Yerlikaya'nın açıklamasına göre Aydın ve Hatay​ merkezli 9 ilde eş zamanlı olarak “KAFES-50" operasyonları düzenlendi.

ELEBAŞLARI DAHİL 37 GÖZALTI

Yapılan baskınlarda Hatay’da elebaşılığını B.Ç. ve M.Ç.’nin, Aydın’da elebaşılığını Hüseyin Avni Demirkol'un yaptığı 2 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Örgüt elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 37 şüpheli yakalandı.

 

DEPREMZEDELERİN İLAÇLARINI ÇALMIŞLAR

Hatay merkezli 8 ilde yapılan operasyonda, depremzedelere verilmesi gereken ilaçları dağıtmadıkları halde sahte evrak ile dağıtılmış gösterip ödeme aldıkları belirlenen 28 şüpheli yakalandı. Zanlıların 2 milyar 250 milyon kamu zararına neden oldukları tespit edildi. Aydın'da yapılan operasyonda da uyuşturucu madde ticaretini örgütlü olarak yaptıkları belirlenen 9 şüpheli yakalandı.

Zanlıların adreslerine yapılan baskınlarda 124 bin uyuşturucu hap, çok sayıda ruhsatsız silah ve çok miktarda dövize el konuldu. "Kafes-50" operasyonu ile 2 organize suç örgütü çökertildi, örgüt elebaşlarının da içerisinde bulunduğu 37 şüpheli gözaltına alındı. 

Zanlılardan 2'si tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...