Tgrt Haber

Son dakika! Bahar ve Nihal Candan kardeşlere tutuklama talebi

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
16 Kasım 2023 17:32 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 20:27
Son dakika! Bahar ve Nihal Candan kardeşlere tutuklama talebi

Son dakika haberi: Sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan ve Hacı İsrafil S. savcılıktaki ifade işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Sosyal medya fenomeni kardeşler Nihal ve Bahar Candan​'ın emniyetteki sorguları tamamlandı. Candan kardeşlerin ifadelerine göre, suç gelirlerini aklama ve dolandırıcılık suçlarını kabul etmedikleri belirlendi.

Geçtiğimiz mayıs ayında Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonda tutuklanan çete lideri Onur Apaydın'la ilişkileri sorulduğunda, Nihal Candan​, Onur Apaydın'ın eski erkek arkadaşı olduğunu ve kendisinden uzun süre önce ayrıldığını ifade etti.

Candan ayrıca, Onur Apaydın'ın ismini Kaan Hamzaoğlu olarak bildiğini ve onun hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını belirtti. Candan, Onur Apaydın'ın gerçek ismini bu süreçte öğrendiğini ifade etti. 

TUTUKLAMA TALEBİ 

'Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ suçlarından İstanbul’da gözaltına alınan Bahar ve Nihal Candan kardeşler ile beraberindeki şüpheli Hacı İsrafil S. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adliye’sine getirildi.

Savcılıktaki ifadeleri tamamlanan şüpheliler tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...