Tgrt Haber

Son dakika: Bahçeli'den net terörle mücadele mesajı: Köklerini kazıyacağız

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
23 Aralık 2023 14:01 - Güncelleme : 23 Aralık 2023 17:01
Son dakika: Bahçeli'den net terörle mücadele mesajı: Köklerini kazıyacağız

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Hiç kimse endişe etmesin, şehitlerimizin dökülen kanları yerde kalmayacak, terörizmle mücadele sonuna kadar devam edecektir." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi​ Genel Başkanı Devlet Bahçeli​, Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırıda şehit olan 6 askerimiz ile ilgili açıklamada bulundu. Konuşmasında terörle mücadele mesajı veren Bahçeli, "Öfkemiz acımız kadar büyüktür. Bunların kökünü her yerden kazımak mukaddes ve mukadder bir görevdir." dedi.

"ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAK"

Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Şehit Uzman Çavuş Alpay Aras-3 Operasyonu kapsamında harekat icra eden Hakkari 1.Dağ ve Komando Tugay Komutanlığımıza bağlı bir geçici üs bölgemize alçakça sızma girişiminde bulunan PKK​'lı hainlerin hunhar saldırısında maalesef altı vatan evladımız şehit olmuş, altı vatan evladımız da yaralanmıştır. Öfkemiz acımız kadar büyüktür. Bu şerefsizlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes ve mukadder bir görevdir.

Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmetler, yaralılarımıza şifa niyaz ediyor; kederli ailelerinin, milletimizin, silah arkadaşlarının, hülasa hepimizin başı sağ olsun diyorum. Hiç kimse endişe etmesin, şehitlerimizin dökülen kanları yerde kalmayacak, terörizmle mücadele sonuna kadar devam edecektir."

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...