Tgrt Haber

Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı: Dev çete çökertildi! 35 gözaltı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
26 Eylül 2023 08:28 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 08:59

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Yerlikaya, tefecilik, yağma, nitelikli dolandırıcılık ve insan ticareti suçlarını örgütlü olarak işleyen İnegöl Terkinler Çetesi'nin 35 üyesinin tamamının yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.

İçişleri BakanıAli Yerlikaya​, Bursa​ merkezli düzenlenen jandarma operasyonuna tefecilik​, yağma, nitelikli dolandırıcılık ve insan ticareti suçlarını örgütlü olarak işlediği saptanan ve kamuoyunda "İnegöl Terkinler Çetesi" olarak bilinen 35 kişilik suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

6 MİLYAR LİRALIK GAYRİMENKULE EL KONULDU

Yerlikaya konuya ilişkin X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, "Organize suç örgütlerine karşı aralıksız mücadele etmeye kararlıyız. Bursa İl Jandarma Komutanlığımız ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığımızın takibi neticesinde tefecilik, yağma, nitelikli dolandırıcılık ve insan ticareti suçlarını örgütlü olarak işleyen 35 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi.

Bursa İnegöl Merkezli 4 Ayrı Ilde 450 Jandarma Personelinin katıldığı operasyonda 35 şüphelinin tamamı yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda çok sayıda silah, çek, senet, 6 Milyar TL değerindeki gayrimenkul ve 31 şirkete el konuldu" ifadelerine yer verdi

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1706539575105945605

"Operasyonları düzenleyen kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum" diyerek sözlerini sürdüren Yerlikaya, şunları söyledi: "Şehir eşkıyalarının tepelerine bineceğiz. Onlara göz açtırmayacağız. Halkımızın huzurunu kaçiranların her an enselerindeyiz." 

Son dakika haberinin detayları geliyor..

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...