Tgrt Haber

Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: 4 PKK'lı terörist teslim oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
31 Ağustos 2023 10:27 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 10:49
Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: 4 PKK'lı terörist teslim oldu

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ikna çalışmaları neticesinde PKK'dan kaçan teröristin daha güvenlik güçlerine teslim olduğunu duyurdu.

Hem yurt içinde hem yurt dışında terör örgütlerine karşı verilen mücadele hız kesmeden devam ediyor.İçişleri BakanıAli Yerlikaya, güvenlik güçlerinin yürüttüğü ikna çalışmaları neticesinde 4 PKK​'lının daha teslim olduğunu duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda son 90 günde teslim olan bölücü terör örgütü mensubu sayısının da 38'e ulaştığı bilgisini paylaştı.

"TERÖR SONA ERENE KADAR MÜCADELEYE DEVAM!"

Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

4 terörist daha teslim oldu. Jandarma Genel Komutanlığımız ve Emniyet Genel Müdürlüğümüzün yürüttüğü ikna çalışmaları neticesinde örgütten kaçan 4 BTÖ üyesi güvenlik güçlerimize teslim oldu.

"TEK BİR HEDEFİMİZ VAR..."

Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda son 90 günde teslim olan bölücü terör örgütü mensubu sayısı 38'e ulaştı. Terörizmle her alanda mücadele eden kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Tek bir hedefimiz var: Son teröristi de etkisiz hale getirmek. Terör sona erene kadar, mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1697148825436065997

MSB: TEK ÇIKIŞ YOLU TESLİM OLMAKTIR

Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı da dün yaptığı açıklamada, 2 PKK'lı teröristin teslim olduğunu duyurmuştu. MSB açıklamada, ''Teröristler için tek çıkış yolu, Türk adaletine teslim olmaktır!'' ifadelerine yer vermişti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...