Tgrt Haber

Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: Organize suç örgütü çökertildi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
31 Ocak 2024 09:11 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 09:30

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli Ankara, Diyarbakır ve Mersin’de gerçekleştirilen "KAFES-33" operasyonlarında elebaşılığını Ahmet Söylemez’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

Türkiye'de suç örgütlerine karşı verilen mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ekiplerin peş peşe şafak baskını düzenlediği suç örgütleri tek tek çökertiliyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya​, sosyal medya hesabından bir organize suç örgütünün daha çökertildiğini duyurdu.

Bakan Yerlikaya; İstanbul​ merkezli Ankara​, Diyarbakır ve Mersin’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "KAFES-33" operasyonlarında; elebaşılığını Ahmet Söylemez’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

"NEFESLERİNİ KESECEĞİZ"

Ekiplerin nefes kesen operasyonunda; örgüt elebaşı ile birlikte 9 şüpheli yakalandı. Bakan Yerlikaya gelişmeyi duyurduktan sonra; "Organize suç örgütlerine, halkımızın huzurunu bozanlara hayatı dar edeceğiz. Nefeslerini keseceğiz" ifadeleriyle operasyonların devam edeceğinin altını çizdi.

OPERASYONUN DETAYLARI...

Operasyona ilişkin detayları da aktaran Bakan Yerlikaya şu ifadeleri kullandı:

"Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar kapsamında; elebaşılığını Ahmet Söylemez’in yaptığı organize suç örgütünün; iş yerlerini kurşunlayarak iş insanları üzerinde baskı kurdukları ve bu sayede iş yerlerinden para talep ettikleri, iş insanlarını ve ailelerini ölümle tehdit ettikleri, para vermeyi reddeden iş insanlarına ve yakın akrabalarına yönelik silahlı saldırı gerçekleştirdikleri tespit edildi"

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...