Tgrt Haber

Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: Saldırı hazırlığındaki teröristler yakalandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
08 Eylül 2023 09:23 - Güncelleme : 08 Eylül 2023 09:54

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da bombalı saldırı hazırlığındaki 5 PKK'lı teröristin kıskıvrak yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya nefes kesen operasyonun görüntülerini de paylaştı.

Yurt içinde ve yurt dışında eli kanlı terör örgütlerine yönelik yürütülen operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Saldırı hazırlığındaki teröristler tek tek tespit edilip etkisiz hale getiriliyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya​, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, PKK​'ya bir darbe daha indirildiğini duyurdu. Bakan Yerlikya, Diyarbakır​'da bombalı saldırı hazırlığındaki 5 PKK'lı teröristin kıskıvrak yakalandığını açıkladı.

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Bakan Yerlikaya'nın açıklaması şu şekilde;

"Diyarbakır'da ikamet eden ve BTÖ adına KURYELİK yaptıkları tespit edilen R.D., D.D., O.D., F.D. ve R.D. isimli teröristlerin ikametlerinde yapılan aramalarda; PETN patlayıcı madde, A4 patlayıcı, roketatar başlığı ile avometre, saatli anahtar sistemi, patlayıcı devre sistemi, zaman ayarlı patlayıcı ve silah bulundu.

"KAHRAMANLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM"

Operasyonları gerçekleştiren EGM İstihbarat Başkanlığımız, Diyarbakır ve Mardin İl Emniyet Müdürlüklerimiz, Havacılık Daire Başkanlığımız, Diyarbakır Özel Harekat, TEM ve Bomba İmha Şube Müdürlüklerimizdeki kahramanlarımızı tebrik ediyorum"

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1700031108170018960

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sema ünlü 8 Eylül 2023 09:33

Allah devletimizin yardımcısı olsun ortalığı kana bulayacaklardı Allah fırsat vermedi Allah'ım devletimizi korusun milletimizi korusun

Sonraki Haber Yükleniyor...