Tgrt Haber

Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: Van'da 3 PKK'lı terörist yakalandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
10 Eylül 2023 11:21 - Güncelleme : 10 Eylül 2023 12:00
Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: Van'da 3 PKK'lı terörist yakalandı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van'da TEM ve özel harekat polislerinin düzenlediği operasyonda, 3 PKK'lı teröristin yakalandığını duyurdu.

Eli kanlı terör örgütlerine yönelik başlatılan operayonlar tüm hızıyla devam ediyor. Hem yurt içinde hem de sınır ötesinde devam eden operasyonlarla teröristlere darbe üstüne darbe indiriliyor. Son olarak da İçişleri BakanıAli Yerlikaya, Van​'da 3 teröristin yakalandığını duyurdu. 

Bakan Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Van'da BTÖ mensubu 3 terörist yakalandı. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığımız koordinesinde #Van İl Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan çalışmalarda 3 bölücü terör örgütü mensubu tespit edildi.

Şahısların ikametlerine yönelik VAN İl Emniyet Müdürlüğü TEM ve Özel Harekat Şube Müdürlüklerince düzenlenen operasyonda 3 terörist gözaltına alındı. 2 adet Savunma Tipi El Bombası, 2 adet tabanca ele geçirildi.

"AFFETMEYECEĞİZ!"

Operasyonu gerçekleştiren polislerimizi tebrik ediyorum. Masum insanların canlarına kast edenleri affetmeyeceğiz. Terör sona erene kadar mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek"

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1700786150468681947

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...