Tgrt Haber

Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: Zehir tacirlerine darbe

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
04 Eylül 2023 08:58 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 09:28
Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: Zehir tacirlerine darbe

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, Ordu ve Şanlıurfa’da narkotik birimleri tarafından düzenlenen operasyonlarda 7 zehir tacirinin yakalandığını duyurdu.

Türkiye'de güvenlik güçlerinin genlerimizi ve vatandaşlarımızı zehirleyenlere yönelik operasyonları hız kesmeden devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul​, Ordu​ ve Şanlıurfa’da narkotik​ birimleri tarafından düzenlenen operasyonlarda 7 zehir tacirinin yakalandığını duyurdu.

"UYUŞTURUCU TACİRLERİNE NEFES ALDIRMIYORUZ"

Bakan Yerlikaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Uyuşturucu​ tacirlerine nefes aldırmıyoruz! İstanbul, Ordu ve Şanlıurfa’da narkotik birimlerimizin düzenlediği operasyonlarda 7 zehir taciri yakalandı! İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzün düzenlediği operasyonda;

202 kilo muhtelif içerikte uyuşturucu madde ele geçirildi. 2 şüpheli yakalandı. Devam eden çalışmalarda 2 şüpheli daha yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden 3’ü tutuklandı, 1’i hakkında adli kontrol kararı verildi.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzün düzenlediği operasyonda; 232 kilo skunk maddesi ile 10 kilo toz esrar ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli şahıs yakalandı.

"MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA DEVAM EDECEK"

Şanlıurfa​ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzün düzenlediği operasyonda ise 165 kilo skunk maddesi ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli şahıs yakalandı. Operasyonları düzenleyen polislerimizi tebrik ediyorum.

Gençlerimizi ve vatandaşlarımızı zehirleyenlere göz açtırmayacağız! Uyuşturucu ile mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek!

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1698575198545449012

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...