Tgrt Haber

Bayrampaşa'da iş merkezinde yangın: 9 kişi kurtarıldı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Ağustos 2023 10:25 - Güncelleme : 02 Ağustos 2023 14:48

Son dakika haberi: Bayrampaşa'da bir iş merkezinde yangın çıktı. Yangında mahsur kalan 9 kişi ekipler tarafından kurtarıldı. Yangından etkilenen kişilere ilk müdahale bölgeye sevk edilen ambulans tarafından yapıldı. Yangında ayrıca 7 itfaiye erinin de etkilendiği belirtildi.

Yangın, saat 10.00 sıralarında Bayrampaşa​ Yıldırım Mahallesi Şehit Sadullah Balkan Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı bir iş merkezinin en alt katında henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı. 

Yangından etkilenenlere müdahale yapılıyor.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye​ ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri içeride mahsur kalan 9 kişiyi tahliye çalışmaları başlattı. Mahsur kalan 9 kişi ekipler tarafından kurtarılarak ambulansa bindirildi. Kısa sürede itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. 

Yangını söndürmek için itfaiye ekiplerinin yoğun çabası devam ediyor.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Çalışmalar sırasında itfaiye ekiplerinden 7'si dumandan etkilendi. Sağlık ekipleri tarafından 13 kişinin ilk müdahaleleri olay yerinde yapılırken sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Çıkan yangın nedeniyle yükselen dumanlar dron ile havadan görüntülenirken yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...