Tgrt Haber

Son dakika | Beyoğlu'nda 3 katlı binada yangın! Ailesine ulaşamayan baba gözyaşlarına boğuldu

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Eylül 2024 14:42 - Güncelleme : 02 Eylül 2024 17:24

Son dakika haberi: İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde 3 katlı binanın çatı katında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için harekete geçti. İçeride mahsur kalan anne ile 3 çocuğu kurtarıldı. Yangın esnasında dışarıda olan baba gözyaşlarına boğuldu.

Beyoğlu​, Keçecipiri Mahallesi Terzi Kasım Sokak'ta 3 katlı binanın çatı katında bilinmeyen bir nedenle yangın​ çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye​, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

ANNE VE 3 ÇOCUĞU KURTARILDI

İtfaiye ekipleri binanın ikinci katında mahsur kalan anne ile 3 çocuğunu kurtardı. Bu kişilere sağlık ekiplerince ambulansta müdahalede bulundu.

Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Öte yandan, yangın cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.

YANGIN HABERİNİ ALDI, OLAY YERİNDE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Bu sırada dışarıda olan baba yangın haberini alınca olay yerine koştu. Eşi ve çocukları için endişelenen baba gözyaşlarını tutamayınca sağlık ekipleri adam müdahale etti. Ailesinin ambulansta öğrenen adam, hızla araca koştu. Eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenen baba rahat bir nefes aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürüldü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

''ZOR KURTULDUM''

Yangından kurtarılan kadın gözyaşları içinde zor kurtulduğunu söylerken, eşi ise bir saat için dışarı çıktığını ifade etti.

Yangını gören Muharrem Çetinkaya, “Söyleyecek bir şey yok yangın oldu. Neden çıktığını bilmiyoruz. Ben burada aşağıda oturuyorum. Teyzemin oğlu bu. İçerideki mağdur. 3 tane çocuk vardı. 3 çocuk bir de eşi yangına maruz kaldı. İtfaiye çağırdı itfaiye geldi kurtarıldılar hepsi” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...