Tgrt Haber

Son dakika | Beyoğlu'nda 4 katlı otelde yangın! Ekipler olay yerinde

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Temmuz 2024 14:51 - Güncelleme : 29 Temmuz 2024 16:07

Son dakika haberi: Beyoğlu'nda 4 katlı bir binada çıkan yangın kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Soğutma ve duman tahliye çalışmaları devam ediyor.

BeyoğluGalata​ Küçük Hendek Caddesi üzerinde yer alan 4 katlı apart otelin çatısında çıkan yangın​ kontrol altına alındı. Soğutma ve duman tahliye çalışmaları devam ediyor.

Son dakika |  Beyoğlu'nda 3 katlı bir binada yangın! Ekipler olay yerinde - 1. Resim

OTELDE KALANLAR KENDİ İMKANLARIYLA DIŞARI ÇIKTI

Yangın nedeniyle yoğun duman oluşurken, otelde kalanlar kendi imkanlarıyla binadan dışarı çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Son dakika |  Beyoğlu'nda 3 katlı bir binada yangın! Ekipler olay yerinde - 2. Resim

OTELİN ÇATISINDA HASAR OLUŞTU

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında, otelin çatısında hasar oluştu.

Son dakika |  Beyoğlu'nda 3 katlı bir binada yangın! Ekipler olay yerinde - 3. Resim

"TURİSTLER, HERKES ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA KAÇIYORDU"

Galata esnafından Ömer Keskin, “Ben burada oturuyor kahve içiyordum. Bir baktım dumanlar falan çıkıyor. Sonra bir baktık çatı yanıyor. Çok fenaydı. Turistler, herkes çığlık çığlığa kaçıyordu. Bir tane kadın sinir krizi geçirdi. Mal sahibiymiş, yazık oldu kadına” ifadelerini kullandı.

İtfaiye ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonrası yangın tamamen söndürülürken, yangın esnasında yaşanan panik sona erdi. Yangında can kaybı ve yaralanma olmazken, yangın sonrası otelin çatı katında maddi hasar meydana geldi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...