Tgrt Haber

Son dakika! Bir suç örgütü daha çökertildi! Elebaşı Agit Akan yakalandı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com.tr
10 Mart 2024 08:20 - Güncelleme : 10 Mart 2024 08:36

Son dakika haberi... Balıkesir merkezli 4 ilde eş zamanlı olarak Jandarma tarafından düzenlenen “MAHZEN-8” operasyonlarında elebaşılığını Agit Akan’ın yaptığı Organize Suç Örgütü çökertildi

Türkiye'nin çeteler ve suç örgütleriyle mücadelesi devam ediyor. Balıkesir​ merkezli 4 ilde eş zamanlı olarak Jandarma​ tarafından düzenlenen “MAHZEN-8” operasyonlarında elebaşılığını Agit Akan’ın yaptığı "organize suç örgütü" çökertildi.

Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 20 şüpheli yakalandı.

Operasyona ilişkin bilgileri, İçişleri Bakanı​ Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından aktardı.

YASA DIŞI SİLAH TİCARETİ SUÇLAMASI

Bakan Yerlikaya'nın açıklaması şöyle:

"Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki;v Suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız.

  • Ayvalık Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; MASAK ve Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Balıkesir merkezli Adana, İstanbul ve İzmir’de faaliyet gösteren organize suç örgütü üyesi şüphelilerin;
  • Suç işlemek amacıyla örgüt kurarak,
  • Silah ve mühimmat ticareti yaptıkları tespit edildi.

21 RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonlar sonucu:

  • 21 adet ruhsatsız tabanca,
  • 7 adet av tüfeği,
  • Muhtelif miktarda uyuşturucu madde ile
  • Çok sayıda şarjör ve fişeğe el konuldu.

Ayvalık Cumhuriyet Başsavcılığını, MASAK’ı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle"

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...