Tgrt Haber

Son dakika! Çankırı'da katliam gibi kaza: Oy kullanmak için yola çıkan bir aile yok oldu

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Mart 2024 12:44 - Güncelleme : 30 Mart 2024 16:16
Son dakika! Çankırı'da katliam gibi kaza: Oy kullanmak için yola çıkan bir aile yok oldu

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde tırın otomobilin üzerine devrilmesi sonucu, 4 kişi yaşamını yitirdi, 2'si polis 3 kişi yaralandı. Hayatını kaybeden aile üyelerinin oy kullanmak için memleketlerine gitmek için yola çıktığı öğrenildi.

Çankırı​'da yaşanan korkunç kazada, 4 kişi yaşamını yitirdi, 2'si polis 3 kişi yaralandı. İstanbul-Samsun kara yolu Göynükçukuru köyü mevkiinde arızalanan bir otomobilin sürücüsü, aracını yol kenarına park etti.

Haber verilmesi üzerine gelen polis ekibi de bölgede güvenlik önlemi almak amacıyla çalışma yürüttü. Bu sırada aynı yönde seyreden yabancı uyruklu S.N. idaresindeki tır​, otomobilin üzerine devrildi. Edinilen bilgiye göre, ailenin yarın gerçekleşecek seçimlerde oy kullanmak için memleketleri Ordu’ya gittikleri öğrenildi. 

AA-20240330-34133211-34133209-CANKIRIDA_TIR_OTOMOBILIN_UZERINE_DEVRILDI_4_KISI_OLDU_2SI_POLIS_3_KISI_YARALANDI

AFAD EKİPLERİ BÖLGEDE 

İhbar üzerine olay​ yerine çok sayıda polis, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 2'si polis 3 kişi yaralandı.

Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...