Tgrt Haber

Son dakika | Mezardan Cem Garipoğlu çıktı! Münevver Karabulut ailesi rapora itiraz edecek

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
08 Ekim 2024 11:27 - Güncelleme : 08 Ekim 2024 17:40

Son dakika haberi: Geçtiğimiz hafta Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun mezarı açılmıştı. Mezardan çıkarılan kemikleri üzerinde yapılan DNA testinin sonucu çıktı. Karabulut'un ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, Cem Garipoğlu'nun mezarından çıkarılan örneklere dair Adli Tıp Kurumu raporuna itiraz edeceklerini açıkladı. İşte detaylar...

Münevver Karabulut​'un katili Cem Garipoğlu​'nun mezarından alınan kemik örnekleri üzerindeki Adli Tıp incelemesi sona erdi. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, mezardan alınan DNA​'nın Cem Garipoğlu'nun anne ve babasıyla birebir örtüştüğünü duyurdu.

Son dakika | Kemikler Cem Garipoğlu'na mı ait? DNA sonucu ortaya çıktı - 1. Resim


İNCELEME BÜYÜK BİR TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLDÜ

Garipoğlu’nun mezarında 3 Ekim günü feth-i kabir işlemi yapıldığı hatırlatılan Başsavcılığın açıklamasında, Biyoloji İhtisas Dairesi’nin mezardan alınan kemik, diş ve diğer tüm örnekler üzerinde DNA incelemelerini büyük bir titizlikle gerçekleştirdiği aktarıldı.

Son dakika | Kemikler Cem Garipoğlu'na mı ait? DNA sonucu ortaya çıktı - 2. Resim


Açıklamanın devamında şu ifadeler kullandı:

“Yapılan işlemlerin sonucunda mezardan çıkarılan örneklerin, Baba Mehmet Nida ve Anne Tülay Makbule’nin müşterek çocuğu Cem Garipoğlu’na ait olup yine bu kişinin 2014 yılında otopsi işlemi yapılarak intihar ettiği belirlenen şahısla birebir aynı DNA profiline sahip olduğu tespit edilmiştir"

Son dakika | Kemikler Cem Garipoğlu'na mı ait? DNA sonucu ortaya çıktı - 2. Resim

KARABULUT AİLESİ RAPORA İTİRAZ EDECEK

İstanbul'da 2009'da öldürülen Münevver Karabulut'un ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, Cem Garipoğlu'nun mezarından çıkarılan örneklere dair Adli Tıp Kurumu raporuna itiraz edeceklerini açıkladı.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ali 8 Ekim 2024 11:37

Bu konuyu iyice aydınlatacak bir sonuç çıkardı ama hala olaydaki herkesin vicdanına sormak lazım böyle bir şey olabilir mi

Sonraki Haber Yükleniyor...