Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'den CHP'ye seslendi, TEKNOFEST'e davet etti: Koltuk kavgasına bir gün ara verin

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
29 Eylül 2023 14:11 - Güncelleme : 29 Eylül 2023 17:13

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çiğli Havaalanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'e katıldı. Burada CHP'ye yüklenen Erdoğan, aynı zamanda koltuk kavgasına bir gün ara vererek TEKNOFEST'e gelmeleri için davette bulundu. Gençlere de seslenen Erdoğan, Aile ve gençlik bankası teklifinin yakında TBMM'ye sunulacağını duyurdu.

İzmir​ Çiğli Havaalanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST​ heyecanı 3. gününde de tüm hızıyla sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​ bugün festivale katıldı. Katılımcılarla fotoğraf çektiren Erdoğan, burada yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'den CHP'ye seslendi, TEKNOFEST'e davet etti: Koltuk kavgasına bir gün ara verin

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Türkiye'nin savunma sanayii​ hamlelerinin hedef alındığı bir dönemde 2 milyon gencimiz festivalimize sahip çıktı. TEKNOFEST ülkemize, milletimize ve gençlerimize hayırlı olsun. TEKNOFEST'i bir yerine üç ilde gerçekleştirme kararı aldık. Diğer tüm illerimizde olduğu gibi İzmirli gençlerimiz de festivale yoğun ilgi gösteriyor. Şu gurur tablosuna gençlerin şahitlik ettiğine memnuniyetle görüyoruz. Bu coşkuyu gördükçe ülkemiz adına ümitlerimiz katlanıyor. Şu ana kadar 330 bin ziyaretçiyi ağırlayan festivalin her açıdan İzmir'e, Cumhuriyet'imizin 100. yılına layık bir etkinlik olacağına inanıyorum.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'den CHP'ye seslendi, TEKNOFEST'e davet etti: Koltuk kavgasına bir gün ara verin

MUHALEFETE TEKNOFEST DAVETİ

Cumhuriyetimizin 100. yılına laik bir etkinlik olacağına inanıyorum. Gelin bunu tecrübe etme fırsatını kaçırmayın. TEKNOFEST gençliğinin ayak seslerini içimizdeki gafiller duymasa da tüm dünya duyuyor, biliyor. İleri teknolojiyi 10 bin kilometre uzakta arayanları buraya davet ediyoruz. Bitip tükenmeyen koltuk kavgalarına bir günlük TEKNOFEST molası vermeleri büyük kazanç olacak.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'den CHP'ye seslendi, TEKNOFEST'e davet etti: Koltuk kavgasına bir gün ara verin

TEKNOFEST'TEN GENÇLERE MÜJDE

Bizler 40 yıldır siyasetin içindeyiz. Hep gençlerle birlikte yürüdük. Gençlerin yol arkadaşı olmaktan her zaman gurur duyduk. Bu ülkenin gençleriyle her zaman övündüm. Hiç kimseyi kimliği için ötekileştirmedik. Sizleri harf oyunlarıyla tanımlamaya çalışanlara prim vermedik. 12 bin öğrencimizi burçlu yurt dışına gönderdik. Depremin ekonomimize verdiği zarara rağmen gençlerimize verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Deprem mağduru gençlerimizi yuva kurmasına yardımcı olacağız.

Başkaları istedikleri şeyin peşinden koşsun bizler sizlerin peşindeyiz. Gençlere verdiğimiz sözü tutuyoruz. Aile ve gençlik bankası teklifini yakında TBMM'ye sunuyoruz.

"SÖZ KONUSU KOLTUK OLUNCA NE HALE GELDİĞİNİ GÖRÜYORUZ"

Seçim döneminde gençlerin demokrat dedesi olan zat, söz konusu koltuk olunca nasıl faşizan hale geldiğini görüyoruz. Birbirlerine nasıl yalan söylediklerini takip ediyoruz. Bu utanç sahnelerine rağmen biz duruşumuzu asla bozmayacağız. Özellikle siz gençlerimize karşı daima harbi ve hasbi davranacağız.

"İZMİR İÇİN 'YETER' DİYECEĞİZ"

İktidara giden yolu milletin iradesi yerine terör örgütleri ile iş birliğinde arayanlara unutamayacakları ders verdik. İnşallah 30 Mart yerel seçimlerinde de vereceğiz. Hep birlikte yeter diyeceğiz. İzmirlinin iradesini çantada keklik görenlerin işi bundan sonra daha zor. İzmir'i gerçek belediyecilikle tanıştırmakta kararlıyız.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...