Tgrt Haber

Son dakika! DEAŞ'a üst düzey darbe: Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Eylül 2023 08:30 - Güncelleme : 01 Eylül 2023 08:54

Son dakika haberi: Mersin'de eylem hazırlığındaki DEAŞ'ın sözde üst yöneticisi, düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı.

Yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verilen amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Hain eylem planları içerisinde olan teröristiler, tek tek tespit edilip düzenlenen opersayonlarla etkisiz hale getiriliyor.

Mersin​'de terörle mücadele ekipleri, DEAŞ​ terör örgütü mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalar kapsamında, sözde üst düzey yönetici A.S.'nin yakalanması için operasyonun düğmesine bastı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Eylem yapma hazırlığı içindeyken düzenlenen operasyonla yakalanan şüpheli emniyete götürüldü. Emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen A.S., çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TERÖRİSTLERE RAHAT NEFEN YOK!

Öte yandan MİT​'in geçtiğimiz haftalarda Suriye’de düzenlediği DEAŞ operasyonunda, eylem hazırlığındaki 3 teröristi yakalayarak gözaltına alınmıştı. Operasyonda çok sayıda silah ve patlayıcı da ele geçirilmişti.

MİT'in düzenlediği operasyonda yakalanan teröristler

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...