Tgrt Haber

Son Dakika! Dev uyuşturucu ağının finansörü İstanbul'da yakalandı! Kırmızı bültenle aranıyordu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Aralık 2023 08:18 - Güncelleme : 13 Aralık 2023 08:45

Son dakika haberi... Interpol'ün Kırmızı Bülten’le aradığı uyuşturucu çetesi finansörü ve organize suç örgütü üyesi Muhuannad Aloqlah İstanbul’da yakalandı.

İçişleri Bakanı​ Alli Yerlikaya, İnterpol Kırmızı Bülten’le aranan Uyuşturucu Madde Finansörü ve Organize Suç Örgütü üyesi Muhuannad Aloqlah'ın İstanbul’da yapılan “Kafes-19” Operasyonuyla yakalandığını duyurdu.

Operasyona ilişkin bilgilendirme İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan geldi. Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Milletimizin bilmesini isterim ki; geleceğimizi zehirlemeye çalışan uyuşturucu tacirleriyle, terör örgütleriyle, göçmen kaçakçılarıyla ve organize suç örgütleriyle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir" ifadelerini kullandı.

ESENLER'DEKİ ADRESİNE BASKIN

Bakan Yerlikaya'nın açıklamasına göre operasyon İstanbul​ Narkotik Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Göçmen Kaçakçılığı ile Hudut Kapıları Şube Müdürlüklerince yapılan müşterek çalışmalar sonucu gerçekleştirildi.

Hakkında İnterpol tarafından Kırmızı Bülten çıkarılan yabancı uyruklu Aloqlah’ın İstanbul Esenler’de kaldığı ev tespit edildi. Adrese düzenlenen baskınla şahıs yakalandı.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1734803882268565690

Yerlikaya mesajının sonunda "Operasyonu düzenleyen kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Ülkemizi ulusal ve uluslararası organize suç örgütlerinden, zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...