Tgrt Haber
Gündem - Gündem
4 saat 25 dakika önce

Parka gelen tilki minik kızı şaşkınlığa uğrattı: Sevimli halleri gülümsetti

Gümüşhane'de parka giden 5 yaşındaki Ayla bir anda karşısında tilki görünce şaşkınlığa uğradı. Tilkinin yanına büyük bir heyecanla bir yandan da korkarak giden küçük kızın o anlarını babası kayıt altına aldı.
 - Terör örgütü inleri imha edildi
5 saat 28 dakika önce

Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: 4 bölgede 24 hedef imha edildi

Son dakika: Terör örgütünün Hakurk, Gara, Kandil ve Asos bölgelerindeki inlerine operasyon düzenlendi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada mağara, sığınak ve depoların imha edildiği açıklandı.
Gündem - Gündem
6 saat 26 dakika önce

Motosikletli kuryeye "Niye duruyorsun önümde" dayağı!

Samsun'da bir adam trafikte seyir halindeyken bekleme anında önündeki motosikletli kuryeye saldırdı. SUV araç sürücüsü motosikletin önünü keserek hakaretler saldırdı ve yumrukladı.
 - "Çözen Kazanır" sonuçları açıklandı!
6 saat 31 dakika önce

"Çözen Kazanır" sonuçları (18 Eylül 2024) açıklandı! İşte ilk 10'a giren isimler

TGRT Haber, izleyicilerin yarıştığı, farklı ve interaktif formattaki yarışma "Çözen Kazanır" ile ekranlara damga vurmaya devam ediyor. ''Çözen Kazanır'' yarışma programı hafta içi her akşam saat 21.00’da Alper Altun’un sunumuyla ekranlara geliyor. İşte son yarışmada ilk 10'a giren isimler...
Gündem - Gündem
6 saat 45 dakika önce

Oba Makarna Fabrikası'ndaki patlamada sıcak gelişme! Şüpheliler ifadeye çağrıldı

Üç gün önce öğlen saatlerinde Oba Makarna fabrikasında meydana gelen patlamada bir kişi hayatını kaybetmiş 30 kişi de yaralanmıştı. Yaşanan felakete ilişkin fabrika sahipleri ve yöneticilerinin de bulunduğu 7 şüpheli ifadeye çağırıldı. 
 - ASELSAN'dan dikkat çeken paylaşım!
7 saat 21 dakika önce

Hizbullah'ın Japon telsizleri patladı, ASELSAN'dan dikkat çeken paylaşım geldi

ASELSAN'dan Hizbullah'ın telsizlerinin patlatılması sonrası yerli ve milli üretim telsizin özelliklerine dair dikkat çeken bir paylaşım geldi. İsrail'in patlattığı telsizlerin Japonya merkezli ICOM markasına ait olduğu dikkat çekti. İsrail'in çağrı cihazları ve telsizlere yaptığı saldırılar sonrası gözler askeri teçhizat olarak kullanılan aletlere çevrildi. İşte ASELSAN'ın yerli telsizinin özellikleri...
Gündem - Gündem
9 saat 12 dakika önce

Okulda arkadaşlarının saçını yaktı, şikayet edilince bıçakla saldırdı!

Karabük'te bir ortaokulda yaşanan akran zorbalığı veli tarafından kayıt atına alındı. Okula yeni başlayan 6'ıncı sınıf öğrencisi çocuk arkadaşlarına daha okulların açıldığı ilk günlerde zorbalık yapmaya başladı. Okul arkadaşlarının saçını çakmakla yakan çocuk şikayet edilince bu defa bıçakla öğrencilere saldırdı.
Gündem - Gündem
10 saat 24 dakika önce

Elektrik direğinde asılı ceset paniğe yol açtı, morga kaldırıldı

Adıyaman’da Gerger ilçesinde elektrik direğinde asılı erkek cesedi tedirginliğe yol açtı. Vatandaşlar cesedi görünce hemen ekiplere haber verdi. Cenaze tamamlanan işlemlerin ardından morga kaldırıldı.
 - Savunması şoke etti: Kadınları suçladı
10 saat 29 dakika önce

Eski sevgilisini 15 yerinden bıçaklamıştı! Savunması şoke etti: Kadınları suçladı

Eskişehir'de Fatih D. eski sevgilisi Gamze C.'yi sokak ortasında 15 yerinden bıçakla yaralamıştı. Saldırgan Fatih D.'nin mahkemedeki ifadesi herkesi şoke etti. 6284 sayılı kanunun kötüye kullanıldığını savunan Fatih D., kadınları suçladı ve "Yalan beyan veren kadınlarla, doğruyu söyleyen kadınların karakolda ayrılmasını istiyorum" dedi.
Gündem - Gündem
11 saat 4 dakika önce

İstanbul'da korkutan yangın! Binanın çatı katı alevlere teslim oldu

İstanbul Kartal’da 5 katlı bir binanın çatı katında yangın çıktı. Alevleri görenler hemen durumu ekiplere bildirdi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü.
Gündem - Gündem
11 saat 52 dakika önce

Lübnan'a yapılan dijital saldırıda İran detayı

Savunma Sanayii Araştırmacısı Fatih Mehmet Küçük, Lübnan'da gerçekleştirilen siber saldırıyı değerlendirdi. Cihazların İran üzerinden tedarik edildiği iddialarını söyleyen Küçük, ''İsrail bunu tespit ettikten sonra bu cihazlar ya üretilirken ya da üretildikten sonra çok düşük miktarda ancak gelişmiş bir patlayıcı madde konuldu." dedi. Uzman isim saldırının ekonomiyi etkileyeceğini belirtti.
Gündem - Gündem
11 saat 53 dakika önce

Son dakika | Türkiye-İsveç Güvenlik Mekanizması toplantısı ertelendi

Son dakika haberi: Türkiye-İsveç Güvenlik Mekanizması toplantısı ileri bir tarihte düzenlenmek üzere ertelendi. İsveç devlet uçağının teknik bir arıza nedeniyle Stokholm’e geri dönmek zorunda kaldı.
 - Narin için Türkiye'nin dört bir yanından geliyorlar!
12 saat 1 dakika önce

Narin Güran için Türkiye'nin dört bir yanından geliyorlar! Hüzünlendiren görüntüler

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın mezarı 10 gündür ziyaretçi akınına uğruyor. Başta kadınlar ve çocuklar olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşlar Narin'in mezarına kitap, oyuncak, okul forması ve çiçekler bırakıp dualar ediyor.
Gündem - Gündem
13 saat 31 dakika önce

Yol kenarında çalışırken feci şekilde can verdi! Belediye çalışanının acı ölümü!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde meydana gelen kazada 31 yaşındaki belediye personeli Halil Durmaz feci şekilde can verdi. Yol kenarında otları biçen Durmaz'ın kontrolden çıkan bir aracın çarpması sonucu öldüğü bildirildi.
 - İşte verilen cezalar
13 saat 55 dakika önce

Son dakika | Mossad ajanları davasında karar çıktı

Son dakika haberi: Mossad ajanları davasında karar çıktı. 35 sanığa 6 yıl 8 ay ceza verildi, 19 kişi ise beraat etti. İşte iddianameden detaylar...
Gündem - Gündem
14 saat 17 dakika önce

Korna çaldı, öldüresiye darp edildi! Kamerayı görünce plakayı söktü

İstanbul'da 3 maganda, kendilerine korna çalan sürücüyü darp etti. Magandaların sürücüye saldırdığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
 - İşte FETÖ elebaşının son hali
14 saat 22 dakika önce

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in son halini terör örgütü üyeleri paylaştı! Yüzündeki şişlik dikkat çekti

Fetullahçı Terör Örgütü lideri Fethullah Gülen'in son halini gösteren video görüntüleri, örgütün resmi sitesinden yayımlandı. Gülen'in yüzündeki şişlik ve sağlıksız hali dikkatlerden kaçmadı.
Gündem - Gündem
14 saat 41 dakika önce

Son dakika | Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu! Bir askerimiz şehit oldu

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyasından acı haber paylaştı. Ordu'da J.Asb.Çvş. Mehmet Fatih Çangır, kontrol noktasında motosiklet çarpması sonucu şehit oldu.
Gündem - Gündem
15 saat 33 dakika önce

PKK'ya darbe! Barış Pınarı bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde tespit ettiği 2 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdiğini duyurdu.
 - 300 ile 700 bin arası toplanıyor!
15 saat 36 dakika önce

Tepsiyle para topluyorlar! Tam 2 gün 2 gece sürüyor! 300 ile 700 bin arası toplanıyor!

Şırnak'ın Dağdibi köyünde, evlenen çiftlere destek olmak için 200 yıldır tepsiyle para toplanıyor. 2 gün 2 gece yapılan düğünlerde herkes kendi imkanlarına göre tepsiye takı ve para atarak gelin ve damada destek oluyor.
Sona Git