Tgrt Haber

Son dakika! EGM duyurdu: Kırmızı bültenle aranan suç örgütü lideri Ürfi Ç. yakalandı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
11 Nisan 2023 22:24 - Güncelleme : 12 Nisan 2023 09:45

Son dakika haberi: Emniyet Genel Müdürlüğü, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan kırmızı bültenle aranan ve hakkında 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan suç örgütü lideri Ürfi Ç’nin İstanbul'da yakalandığını duyurdu..

Emniyet Genel Müdürlüğü, uyuşturucu​ ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan kırmızı bültenle aranan ve hakkında 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan suç örgütü lideri Ürfi Çetinkaya’nın İstanbul’da yakalandığını duyurdu.

SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİ YAKALANDI

Emniyet’ten yapılan açıklama şöyle:

“Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığımız, İstanbul​ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Birimimiz ve İstihbarat Başkanlığımızın gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan kırmızı bültenle aranan ve hakkında 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan suç örgütü lideri Ürfi Ç., İstanbul Sarıyer ilçesinde saklandığı adreste, TEM ve Özel Harekat Polislerinin de katıldığı operasyon sonucunda yakalanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.“

https://twitter.com/EmniyetGM/status/1645868486088900608

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...