Tgrt Haber

Son dakika! Filistin Devlet Başkanı ve İsrail Başbakanı Türkiye'yi ziyaret edecek

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: Anadolu Ajansı
20 Temmuz 2023 22:06 - Güncelleme : 20 Temmuz 2023 23:09
Son dakika! Filistin Devlet Başkanı ve İsrail Başbakanı Türkiye'yi ziyaret edecek

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu aynı hafta içerisinde ayrı ayrı Türkiye’de misafir edecek.

Filistin Devlet BaşkanıMahmud Abbas​ ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu​, Türkiye'yi ziyaretlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​ ile resmi görüşmelerde bulunacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine icabetle Türkiye'ye gelecek olan liderler, güncel, bölgesel ve küresel meseleler hakkında fikir alışverişinde bulunacak.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın, 25 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştireceği ziyarette, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı resmi görüşmelerde, Türkiye-Filistin ilişkileri, İsrail-Filistin ihtilafı bağlamındaki son gelişmeler ile diğer güncel bölgesel ve uluslararası konular ele alınacak. Türkiye ile dost ve kardeş Filistin Devleti arasındaki işbirliğinin daha da geliştirilmesine yönelik olarak atılabilecek adımlar ele alınacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu da 28 Temmuz 2023 tarihinde ülkemizde ağırlayacak. Ziyaret kapsamında yapılacak görüşmelerde, Türkiye-İsrail arasındaki ikili ilişkiler tüm boyutlarıyla gözden geçirilecek; işbirliğinin geliştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alınacak.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...