Tgrt Haber

Son dakika! Hakkari'de deprem oldu: Kandilli ilk verileri paylaştı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
19 Mart 2024 19:47 - Güncelleme : 19 Mart 2024 20:07
Son dakika! Hakkari'de deprem oldu: Kandilli ilk verileri paylaştı

Son dakika haberi.. Hakkari'de 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nin aktardığı verilere göre; deprem yerin 5 km altında meydana geldi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen asrın felaketinin ardından Türkiye'nin herhangi bir noktasında gerçekleşen sarsıntılar büyük tedirginliğe neden oluyor. O depremlerden biri de akşam saatlerinde Hakkari​'de meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi​'nin aktardığı verilere göre; Hakkari'nin Merkez ilçesine bağlı Çanaklı köyünde 3,4 büyüklüğünde deprem​ oldu. Deprem yerin 5 km altında gerçekleşti.

SON DEPREMLER...

AFAD​ ve Kandilli tarafından anlık olarak aktarılan listede; İstanbul, Elazığ, Bolu, Düzce, Muğla, Kayseri, Tokat, Hakkari, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Son dakika! Hakkari'de deprem oldu: Kandilli ilk verileri paylaştı - 1. Resim

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...