Tgrt Haber

Son dakika! Hakkari'de deprem oldu: AFAD ilk verileri paylaştı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
01 Ocak 2024 23:02 - Güncelleme : 02 Ocak 2024 00:19
Son dakika! Hakkari'de deprem oldu: AFAD ilk verileri paylaştı

Son dakika haberi: Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 3,9 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD, depremin derinliğini 9.46 km olarak duyurdu. Saat 22:54 meydana gelen deprem çevre illerde de hissedildi.

AFAD​, Hakkari​'nin Yüksekova ilçesinde saat 22.54 sıralarında 3,9 büyüklüğünde deprem​ meydana geldiğini duyurdu. Depremin derinliği 9.46 km olarak ölçüldü.

Bölge beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Dün Hakkari'de bugün de Tunceli​'de şiddetli depremler meydana gelmişti. Tunceli'de merkez üssü Pülümür ilçesi olan deprem kısa süreli paniğe neden olurken akşam saatlerinde Hakkari de bir kez daha sallandı.

"TUNCELİ TEHDİT ALTINDA"

Öte yandan Naci Görür geçtiğimiz aylarda katıldığı bir canlı yayında 'İlk kez açıklıyorum' diyerek “Türkiye’de Tunceli tehdit altında. Bugün Tunceli’den kimse bahsetmiyor ama Tunceli tehdit altında çünkü Erzincan- Karlıova arasında Yedisu fayı var. Bu fay en son 1790’lar da deprem üretmiş. 250 senede bir deprem üretme periyodu var. 1794’e 250 koyarsanız günümüze yaklaşırsınız. Dolayısıyla tehlikeli orası” ifadelerini kullanmıştı.

https://twitter.com/DepremDairesi/status/1741911878282936687

İŞTE SON DEPREMLER

AFAD ve Kandilli tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Bolu, Düzce, Muğla, Kayseri, Hakkari, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...