Tgrt Haber

Son dakika! Haliç Köprüsü'nde otomobile silahlı saldırı: Bir kişi hayatını kaybetti

14 Ocak 2023 07:20 - Güncelleme : 14 Ocak 2023 13:09

Son dakika... İstanbul Haliç Köprüsü'nde bir otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Saldırının ardından bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri 41 kovan buldu.

Haliç Köprüsü’nde bir otomobile düzenlenen silahlı saldırı​ sonucubir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. E5 KarayoluEdirne​ istikametinde olan 09 AGM 821 plakalı otomobile seyir halinde olan başka bir otomobilden uzun namlulu silahla ateş açıldı. Açılan ateşe diğer otomobilden karşılık verilince silahlı çatışma yaşandı. Saldırı sonrası seyir halindeki otomobil​ bariyerlere çarparak durabildi.

Silahlı çatışma sonrası 09 AGM 821 plakalı otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Diğer otomobil sürücüsünün ise silahlı çatışması sonrası olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Son dakika! Haliç Köprüsü'nde otomobile silahlı saldırı: Bir kişi hayatını kaybetti

Olay yerine gelen polis ekipleri E5 Karayolu Edirne istikametini trafiğe kapatırken, araçlar yan yola yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahale sonrası yaralılar ambulans ile hastaneye kaldırılırken, bir kişinin ise olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Son dakika! Haliç Köprüsü'nde otomobile silahlı saldırı: Bir kişi hayatını kaybetti

Polis ekiplerinin yaptıkları olay yerinde yaptıkları incelemelerde 41 mermi kovanı bulundu. İncelemeler sonrası araçlar çekici yardımı ile kaldırılırken, kapatılan E5 Karayolu Edirne istikameti yeniden trafiğe açıldı.

Olayla ilgili detaylı inceleme sürüyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...