Tgrt Haber

Son Dakika Hatay da savaş uçağı mı düştü iddiası geldi uçak mı düştü

04 Mart 2017 19:08
Son Dakika Hatay da savaş uçağı mı düştü iddiası geldi uçak mı düştü

Son dakika haberleri geliyor. Hatay da savaş uçağı düştüğü iddia edildi, Hatay da sıcak dakikalar yaşanırken gelişmeler de belli oluyor. İşte olaya dair tüm detaylar.

Son Dakika haberi. Hatay'ın Samandağ İlçesi'nde bir savaş uçağının düştüğü ve pilotların paraşütle atladığı ihbarı yapıldı.

İlçeye bağlı Yaylacık Mahallesi kırsalına saat 18.30 sıralarında büyük bir gürültü duyduklarını söyleyen köylüler jandarmaya bilgi verdi. İddiaya göre, Amanos Dağları eteklerindeki kırsal alana bir savaş uçağı düştüğü pilotlarının da paraşütle atladığı ihbarını alan İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bölgeye sevk edilerek arama çalışması başlatıldı.

HATAY VALİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Hatay Valisi Erdal Ata, "Bugün valiliğimize yapılan bir ihbarda Antakya merkez Yaylacık köyü civarında bir uçağın düştüğüne yönelik bilgi ulaştı. Uçak ülkemizin değil, muhtemelen Suriye tarafına ait olduğunu düşünüyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.

Hatay Valisi Erdal Ata yaptığı açıklamada, "Bugün valiliğimize yapılan bir ihbarda Antakya merkez Yaylacık köyü civarında bir uçağın düştüğüne yönelik bilgi ulaştı. Bunun üzerine jandarma, emniyet, AFAD ekiplerimiz, yaptığı çalışmalarda henüz uçağının enkazına ulaşılamadı. Uçak ülkemizin değil, muhtemelen Suriye tarafına ait olduğunu düşünüyoruz. Bulgular onu gösteriyor" ifadelerini kullandı.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...