Tgrt Haber

Hatay ve Kahramanmaraş'ta eğitime 1 gün ara verildi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
05 Şubat 2024 15:58 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 17:42
Hatay ve Kahramanmaraş'ta eğitime 1 gün ara verildi

Son dakika haberi... Asrın felaketinin yıldönümünü dolayısıyla Hatay ve Kahramanmaraş'ta eğitim ve öğretime 1 günlük ara verildi.

Türkiye​'nin en acı günü 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş​ merkezli 7,6 ve 7,7 büyüklüğünde iki deprem​ meydana geldi. Depremlerden 11 il etkilenirken 53 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti.

Yarın 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen depremlerin 1. yıl dönümü... Depremlerden en fazla etkilenen illerden biri olan Hatay​ ve Kahramanmaraş'ta yarın için özel bir karar alındı.

Hatay Valiliği'nden yapılan açıklamada; Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yılı dolayısıyla eğitim öğretime 1 gün ara verildiğini duyuruldu.

Son dakika! Hatay'da eğitime 1 gün ara verildi - 1. Resim

Valiliğin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen asırların felaketinin yıl dönümü nedeniyle ilimiz genelinde 6 Şubat 2024 Salı günü eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...