Tgrt Haber

Son dakika! Helikopter kazasında şehit olan polislerin isimleri belli oldu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Şubat 2024 06:49 - Güncelleme : 04 Şubat 2024 06:49

Son dakika haberi... Emniyet Genel Müdürlüğü, Gaziantep’te meydana gelen helikopter kazasında şehit olan iki pilotun ismini açıkladı

Emniyet Genel Müdürlüğü​ (EGM), Gaziantep’te meydana gelen helikopter kazasında Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk’ün şehit olduğunu açıkladı.

helikopter kazası şehit

EGM'DEN VİDEOLU PAYLAŞIM

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “03.02.2024 tarihinde Havacılık Daire Başkanlığı kadrosunda görevli Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk, bulundukları helikopterin Gaziantep​ Nurdağı bölgesinde kaza kırıma uğraması sonucu şehit olmuşlardır” ifadeleri kullanıldı.

Ayrıntılar geliyor...

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Gül 4 Şubat 2024 08:16

Tübitak'ın yaptığı bu davet gerçekten bir güzel bir proje ancak yeni yetişen başarılı gençlerimiz de yurt dışına gitmek için çeşitli yollar arıyorlar bu başarılı gençlerimizi kaybetmemek adına da bir proje düşünseniz güzel olur

Sonraki Haber Yükleniyor...