Tgrt Haber

Son dakika | İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Narin cinayetinde yeni açıklama: "Düşündükçe utanıyorum!"

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
26 Eylül 2024 22:33 - Güncelleme : 26 Eylül 2024 22:59
Son dakika | İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Narin cinayetinde yeni açıklama: "Düşündükçe utanıyorum!"

Son dakika: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Narin Güran cinayetine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'nin haftalardır gündeminden düşmeyen 8 yaşındaki Narin'in ne amaçla öldürüldüğü konusunun açıklığa kavuşacağını söyleyen Bakan Yerlikaya kamuoyuyla bu bilginin paylaşılacağını belirtti.

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanı​ Yerlikaya, Diyarbakır'da öldürülen Narin​ Güran cinayeti soruşturmasına ilişkin açıklamada bulundu. Bir televizyon kanalına konuşan Bakan Yerlikaya, soruşturma aşamasında olan cinayet için "Nasıl bir kalp vicdan sahibi olduklarını düşününce ben utanıyorum" yorumunda bulundu. Yerlikaya konunun çözüme ulaşmasıyla bakanlığın bilgi paylaşımı yapacağını sözlerine ekledi.

Son dakika | İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Narin cinayetinde yeni açıklama: Açıklığa kavuşacak - 1. Resim

"FAZLA BİR SÜRE GEÇMEDEN AÇIKLIĞA KAVUŞACAK"

Yerlikaya şunları söyledi: "Bu süreçle ilgili tamamen Adalet Bakanlığı​ yani Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı idaresinde gidiyor. Çok fazla bir zaman geçmeden bu noktanın açıklığa kavuşacağına inanıyorum. Bakanlığımız zaman zaman açıklama yapıyor. Bu konuyla ilgili yetkili ağızdan söylenen her söz masaya yatırılıyor. Benim kendi uhdemde, süreçte Adalet Bakanlığımız süreci zaten paylaşıyor. Merakla ilgili giderme noktasında üzerine düşenleri yapıyorlar. Temennim odur ki fazla bir süre geçmeden açıklığa kavuşacak ve bakanlığımız paylaşacak. Tarifi imkansız bir acı var orada. Nasıl bir kalp vicdan sahibi olduklarını düşününce ben utanıyorum. Narin'in bedenini bulduğumuzda o gün bir paylaşım yaptım. Cumhurbaşkanımızın da bir paylaşımı var orada: "Takipçisi olacağım" dedi."

Son dakika | İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Narin cinayetinde yeni açıklama: Açıklığa kavuşacak - 1. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Aydın Yılmaz26 Eylül 2024 22:37

Umarım bu olaydaki adaleti sağlamada hızlı ve etkili adımlar atılır

Sonraki Haber Yükleniyor...