Tgrt Haber

İliç'ten bir acı haber daha: 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
06 Haziran 2024 15:58 - Güncelleme : 06 Haziran 2024 16:44

Son dakika haberi... İliç'te toprak altında kalan 2 işçinin cansız bedenine daha ulaşıldı. Böylece toprak altında kalan 9 işçiden 7'sinin cansız bedeni bulunmuş oldu.

13 Şubat'ta Erzincan​'ın İliç​ ilçesinde bulunan bir altın madeninde toprak kayması​ meydana gelmişti. Tüm Türkiye'yi kahreden olayda 9 kişi toprak altında kalmıştı. 

4 AY SONRA 2 İŞÇİNİN DAHA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Dokuz kayıp işçiden birinin cansız bedeni geçtiğimiz haftalarda bulunmuştu. Aktarılan bilgilere göre; bugün de 3 işçinin cesedi toprak altından çıkarıldı. 

İliç'ten bir acı haber daha: İki işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı - 1. Resim

NE OLMUŞTU?

Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeninde 13 Şubat'ta toprak kayması meydana gelmiş, feci olayda 9 kişi toprak altında kalmıştı.  Olaya ilişkin açılan soruşturma kapsamında şirketin sürdürülebilir yatırım projeleri müdürü yabancı uyruklu S.S. tutuklanmıştı. 

Daha önce de altın madeni​ ocağını işleten şirketin Kanadalı yöneticisi I.R.G’nin de aralarında bulunduğu 12 zanlı tutuklanmış, 2 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...