Tgrt Haber

Son dakika | Iraklılara vizesiz seyahat kararı Resmi Gazete'de yayımlandı: Yaş sınırı getirildi

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
29 Ağustos 2024 00:16 - Güncelleme : 29 Ağustos 2024 00:49
Son dakika | Iraklılara vizesiz seyahat kararı Resmi Gazete'de yayımlandı: Yaş sınırı getirildi

Son dakika haberi: Irak vatandaşlarına vize muafiyeti getirildi. Resmi Gazete'nin 29 Ağustos sayılı kararında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlandı. Belli yaş sınırındaki Iraklılar Türkiye'ye vizesiz gelecek. İşte ayrıntılar...

Irak​ vatandaşlarından 15 yaşından küçük 50 yaşından büyük olanlar Türkiye​'ye vizesiz seyahat​ edebilecek. Resmî Gazete 29 Ağustos 2024 tarihli ve 32647 sayılı kararına göre Iraklılar için 1 Eylül'den itibaren uygulama yürürlüğe girecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan kararda şu şekilde belirtildi: "Irak Cumhuriyeti’nin 15 yaşından küçük ve 50 yaşından büyük, umuma mahsus pasaport sahibi vatandaşlarının Türkiye’ye yapacakları her 180 gün içinde en fazla 90 gün ikamet süreli turistik amaçlı seyahatlerinde ve transit geçişlerinde, 1 Eylül 2024 tarihinden itibaren vize muafiyeti sağlanmasına karar verilmiştir"

Son dakika | Iraklılara vize muafiyeti kararı Resmi Gazete'de yayımlandı: Yaş sınırı getirildi - 1. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...