Tgrt Haber

Son dakika | Irak'ta PKK'ya darbe! 2 PKK'lı terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
05 Ağustos 2024 11:07 - Güncelleme : 05 Ağustos 2024 11:25
Son dakika | Irak'ta PKK'ya darbe! 2 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Kahraman Mehmetçik, eli kanlı terör örgütü PKK'ya darbe indirmeye devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ta 2 PKK'lı teröristin daha öldürüldüğünü duyurdu.

Yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verilen mücadele hız kesmeden devam ediyor. İnlerine saklanan teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor. Eli kanlı terör örgütü PKK​'ya Irak​'ta bir darbe daha indirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada;  Irak’ın kuzeyindeki Metina​ bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı teröristin öldürüldüğünü duyuruldu. 

"MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ!""

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit ettiği 2 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi. Terörü kaynağında yok etmek için proaktif ve kesintisiz operasyonlarla mücadeleye devam edeceğiz!"

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...